Vakbegeleiding voor het secundair onderwijs

Uit ervaring weten we dat de meeste problemen die in het secundair onderwijs voorkomen, zich situeren op het gebied van leerstofproblemen. Elke leerling in het secundair onderwijs heeft wel eens vakken of onderwerpen die hem of haar niet goed liggen. Bijles voor dat ene lastige vak is daarom niet overbodig. Vooral in het secundair onderwijs is er een grote vraag naar een persoonlijke en constructieve begeleiding die jouw slaagkansen verhoogt.

Onderstaande opsomming geeft je een idee van de vakken die we aanbieden maar dit is niet limitatief. Vind jij jouw vak niet? Vraag het dan hier even na.

Een op maat samengestelde bijles

Studant heeft een gespecialiseerd team samengesteld dat zich bezighoudt met de persoonsgerichte bijlessen te ontwikkelen. Zij bekijken het formulier en gaan een gesprek aan met jou. Op deze manier zijn we er zeker van dat we dé geschikte begeleider voor jouw situatie vinden. 

De bijles voor secundair onderwijs krijgt pas echt vorm na de eerste les, omdat we dan zeker zijn dat jullie een band hebben. Tijdens de bijlessen voor secundair onderwijs zullen onze begeleiders de leerstof opnieuw uitleggen, oefeningen met je maken en extra oefeningen ter beschikking stellen. Wij vinden een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk, omdat die vaak ontbreekt in het secundair onderwijs.

Thuis, online of bij Studant

Jij kiest wanneer en hoe vaak

Van €28 tot €32/uur

Ga van start bij Studant

Heb jij dringend hulp nodig bij één of meerdere vakken? Lukt het je maar niet om een goede planning te maken? Wil je graag extra hulp bij het verwerken van bepaalde leerstof? Twijfel dan niet langer en start nu met jouw aanvraag. Zo krijg je spoedig een begeleider toegewezen die jou verder kan helpen. 

Wie zijn onze begeleiders vakbegeleiding voor het secundair onderwijs?