Bijles statistiek voor het hoger onderwijs

Niet veel studenten kiezen uit vrije wil voor statistiek. Toch worden nagenoeg alle studenten met statistische uitdagingen geconfronteerd als ze verder studeren. Weet jij niet welke hypothesetesten je moet uitvoeren? Begrijp je het verschil niet tussen een correlatiecoëfficient, kurtosis of boxplot? Of is interpreteren echt niet jouw sterkste kant? Studant helpt je graag met een bijles statistiek.

Afbeelding
Bijles statistiek hoger

Wat houdt bijles statistiek voor het hoger onderwijs in?

In de bijles statistiek voor het hoger onderwijs worden volgende opleidingsonderdelen behandeld:

  • Het begrijpen van alle statistische notaties, symbolen, bewijzen en afleidingen die in je cursus statistiek aan bod komen.
  • Het uitleggen van statistische programma’s zoals R, SPSS en SAS.
  • Het oplossen van oefeningen.

In de bijles statistiek is het belangrijk om frequent te herhalen en de theorie goed bij te houden. De begeleider zal je helpen met o.a. het schematiseren van het studiemateriaal. Ook krijg je extra oefeningen die je tegen de volgende bijles moet verwerken.  

Wanneer volg je bijles statistiek?

Heb je moeilijkheden met distributiviteit? Begrijp jij niets van het sommatieteken? Of heb je moeilijkheden met je regressies en kansrekenen? Bij een vak als statistiek merk je al gauw wanneer je de mist ingaat. Laat het dus niet langer dan nodig aanslepen en neem op tijd een bijles statistiek in het hoger onderwijs. Heb je een herexamen? Geen probleem! Ook in de zomer helpt Studant je graag bij het studeren van statistiek.

Wie zijn onze begeleiders statistiek?

Bachelor- en masterstudenten uit richtingen met een grote hoeveelheid statistiek zoals o.a. Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen, Sociologie, Statistiek, Pedagogische Wetenschappen of Wiskunde. Bijles statistiek in het hoger onderwijs kan heel verschillend zijn, daarom kiezen wij ook altijd voor een begeleider uit een gelijkaardige richting.

Thuis, online of bij studant

Jij kiest wanneer en hoeveel!

Van €28 tot €32/uur

Begeleiding aanmaken

  • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
  • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
  • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Vul snel onze twee formulieren in om je bijles op te starten!

Infogesprek aanvragen

  • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
  • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
  • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Waar bevinden onze begeleiders Statistiek zich voor het hoger onderwijs?