Wat houdt bijles informatica voor het secundair onderwijs in?

Tijdens de bijles informatica is de praktijk van cruciaal belang. Daarom leggen wij je de theorie uit aan de hand van oefeningen. Wij bieden bijles informatica aan voor verschillende deelgebieden:

 • MS office Excel: Tijdens de bijles informatica delen we complexe formules op in een reeks eenvoudige stappen. We helpen je met het maken van grafieken en leggen uit hoe je eenvoudig draaitabellen kan ontwerpen. Financiële functies zullen na de bijles informatica geen geheimen meer hebben voor jou. Voor elk onderdeel maken we oefeningen zodat jij de cursus snel onder de knie krijgt.
 • MS office Access: Access wordt gebruikt voor het maken van databanken. Wij helpen je met het leggen van relaties en het uitschrijven van Query’s.
 • MS office Word: De mogelijkheden in Word zijn oneindig. Tijdens de bijles informatica kan je samen met je begeleider alle functies van Word overlopen waarmee je problemen ondervindt.
 • Visual Basic: Het doel van Visual Basic is om de functionaliteiten van Excel uit te breiden. Het is vaak de eerste ervaring met programmeren en verloopt bij veel mensen moeizaam. Tijdens de bijles informatica helpen we je bij het gestructureerd opbouwen van macro’s.
 • Programmeren: Programmeren kan in vele talen, zoals Java, R, c++, c# of Python. Wij helpen je de taal in kwestie, te beheersen en te begrijpen.

Wanneer bijles informatica in het secundair onderwijs volgen?

Merk jij dat informatica niet echt jouw ding is? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een professionele bijles informatica. Wij staan het hele schooljaar klaar om jou te begeleiden.

Wie geeft de bijles informatica aan het secundair onderwijs?

Bachelor- en masterstudenten uit de richtingen Toegepaste Informatica, Informatica en Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ook studenten die in het secundair onderwijs Boekhouden-Informatica gestudeerd hebben, komen in aanmerking. Door hen te selecteren als begeleiders garanderen wij een kwalitatieve bijles informatica.

Waar?

Thuis, online, in de buurt van de campus of op het Studant kantoor

Wanneer?

Jij kiest hoeveel lessen en wanneer ze gegeven worden

Wie?

Studenten van de universiteit en hogeschool

Prijs?

Het tarief van de begeleiding bedraagt tussen €25 en €28!

Begeleiding nodig?

 • Ondervind je problemen met een specifiek vak? 
 • Heb je zelf een goed beeld van welke hulp je wenst?
 • Wil je graag snel starten met een begeleiding?

Zoek je hulp voor het toelatingsexamen? Klik dan hier!

Begeleiding online aanmaken

Gesprek aanvragen?

 • Ondervind je problemen met meerdere vakken?
 • Geen idee welke hulp je precies nodig hebt?
 • Wil je meer informatie over onze werking?

Onze studiecoaches helpen je graag verder!

Maak een afspraak

Waar bevinden onze studiebegeleiders bijles informatica zich voor het secundair onderwijs?