Inschrijvingskost

We hanteren een jaarlijkse administratiekost van €30 per student. Deze jaarlijkse administratiekost wordt in rekening gebracht per school- of academiejaar, startend vanaf september tot het daaropvolgende jaar. Volg je verspreid over het jaar meer dan 12 lesuren, dan krijg je de administratiekost volledig terug. Volg je tussen de 6 en 12 lesuren, dan krijg je €15 van de administratiekost terug. Dit zal steeds verrekend worden op de maandelijkse facturen van de gegeven bijlesuren. 

Wil jij graag een begeleiding aanvragen voor het secundair of hoger onderwijs? Dan kan je via ons inschrijvingsformulier een account aanmaken. Nadien krijg je de keuze tussen een vakbegeleiding of studiemethode. Weet je niet helemaal goed wat je nodig hebt van ondersteuning? Dan helpen mijn collega's je graag verder via een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we de problemen in kaart en bekijken we met jou hoe we jou op de beste manier kunnen ondersteunen. 

 

 
 

Uurtarief

  Basispakket (6uur) Extra uren
Secundair onderwijs €28 / uur €25 / uur
Hoger onderwijs €28 / uur €25 / uur

Het uurtarief op het secundair en hoger onderwijs bedraagt €28/uur voor de eerste 6 uur (basispakket). Dit is tevens ook de minimumduur van een begeleiding. Indien jouw begeleiding langer duurt dan 6 uur, betaal je voor de extra uren €25/uur. Het uurtarief zoals hierboven weergegeven is inclusief mogelijke vervoersonkosten. 

Het basispakket betaal je eenmalig per schooljaar. Volg je dus meerdere begeleidingen, dan betaal je voor één van jouw begeleidingen het basispakket en voor de overige begeleidingen het tarief van de extra uren. 

Voorbeeld: Indien je dus 12 uur bijles wenst, dan bedraagt het tarief voor de eerste 6 uur €28/uur en voor de 6 aanvullende uren €25/uur.

 
 

Thesisbegeleiding

Thesisbegeleiding vormt een uitzondering op bovenstaande tarieven. Hier bedraagt het uurtarief steeds €28. Dit komt omdat deze begeleiding zeer gespecialiseerd is en door weinig begeleiders gegeven mag worden. Indien je jouw thesis wil laten nalezen op spelling, zinsconstructies en taalfouten, dan moet je rekenen dat onze begeleiders ongeveer 2500 woorden per uur nalezen en verbeteren. Uiteraard is er voor thesisbegeleiding geen minimaal aantal uren vereist en hanteren we andere tarieven. Meer informatie kan je terugvinden op de specifieke thesispagina. Wil je graag een idee hebben van de kostprijs om een schrijfopdracht (thesis, paper, onderzoeksopzet) te laten nalezen? Dat kan je hier doen! 

 
 

Snelcursus

Ondervind je pas laat in het semester problemen dan kan je een snelcursus volgen net voor jouw examens. Voor een snelcursus geldt een toeslag van €3/uur, zowel bij het basispakket als bij de extra uren, met uitzondering van een thesisbegeleiding. Dat wil zeggen dat in deze periode het basispakket (eerste 6 uur) aan 31 euro per uur worden gefactureerd en dat alle aanvullende uren aan 28 euro per uur gefactureerd zullen worden.

De toeslag geldt vanaf onderstaande data:

  1ste semester 2de semester
Secundair onderwijs 10 November 1 Mei
Hoger onderwijs 20 November 1 Mei