Groepslessen (UA)

De zomervakantie lonkt en uiteraard wil jij dan optimaal genieten van al die vrije tijd. Mogelijks heb je een herexamen voor accountancy, algemene economie, beschrijvende statistiek, micro-economie, macro-economie, statistiek I en II of wiskunde en zoek je nog een manier om dit efficiënt en vlot opnieuw af te leggen. Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met onze groepslessen ben je in no time weer helemaal mee met de cursus en begrijp je als geen ander de moeilijke theoretische concepten. We maken elke les verschillende oefeningen om te controleren of je de leerstof ook echt begrijpt.

In kleine groepjes krijg je namelijk bij ons de volledige cursus uitgelegd, waardoor er meer ruimte en tijd is voor jouw vragen en eventuele onduidelijkheden. Op enkele dagen tijd stomen we jou helemaal klaar voor het examen zodat je zonder problemen die herexamens kan rocken! 

Afbeelding
Groepslessen

Verlaagde prijzen, verhoogde slaagkansen

Vorig semester verlaagden we ook onze prijzen. Het leven wordt duurder maar bij studant kiezen we er bewust voor om goedkoper te worden. Zo zijn we zeker dat we iedereen dezelfde kansen kunnen bieden. Je betaalt nu slechts 11 euro per uur voor examengerichte groepslessen, een korting van 15% vergeleken met vorig jaar. Wanneer je medestudenten kan overtuigen om ook onze groepslessen te volgen, ontvang jij nogmaals 15 euro korting per vriend. Je kan hen jouw naam laten noteren op het formulier hieronder.

In kleine groepjes geven we jou alle uitleg die nodig is om mee te zijn van A tot Z.  Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons. Dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het examen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. De eerste les is een proefles, de dag nadien gaan we van start met de volledige cursus. 

Groepsles aan slechts €11/uur

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer starten de lessen?

De lessen vinden plaats tussen 30 juli en 17 augustus 2023Tijdens deze proefles kan je kijken of deze manier van lesgeven voor jou werkt en bevestigen om de lessenreeks nadien verder te volgen. De lessenreeks van algemene economie wordt verschillende keren aangeboden dus daar kan je kiezen wat voor jou het beste past! 

Welke vakken kan je volgen?

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy
  • Algemene economie
  • Macro-economie
  • Micro-economie 
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek I
  • Statistiek II 

Faculteit Rechten 

  • Algemene economie 

Studieplekken

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen of bij onze partnerschool, het Koninklijk Atheneum op de Rooseveltplaats. Beide locaties zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

Kostprijs: Je betaalt slechts €11/uur en betaalt op die manier tussen 275 euro en 495 euro (incl. BTW). De prijs is afhankelijk van het vak dat je volgt en het aantal vakken dat je volgt.  

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepslessen volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks vanaf de tweede reeks. 

Verwijs je vrienden door: Neem je vrienden mee naar onze lessen en laat hen zich registreren. Per vriend die de lessen volgt, ontvang jij 15 euro korting. Er is geen maximum op het aantal vrienden die jij mag meebrengen én je mag het ook over de verschillende faculteiten doen. Ideaal dus om quasi gratis in de lessen te zitten. 

Inschrijving proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Deze momenten zijn enkel voor de proefles, nadien zoeken we de groep een geschikt moment voor de verdere lessen. 

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit MOM
Faculteit Rechten
Internationale Betrekkingen