Groepslessen (UA)

De zomer staat bijna voor de deur en hoewel je het graag wil negeren, heb je helaas een of enkele herexamens in de zomervakantie. Je wil natuurlijk die zonnige vakanties niet annuleren en het liefst van al doe je ook een festival of twee. Kortom: je bent op zoek naar iemand die de cursus op een duidelijke manier kan uitleggen en jou kan helpen met het verwerken en inoefenen van de leerstof. Onze begeleiders staan tijdens de zomervakanties klaar voor jou! Zij leggen de cursus examengericht uit en helpen jou door de grote hoeveelheid theorie. Op die manier ben jij zeker van een geslaagde zomer. Interesse? Schrijf je dan hieronder in voor onze groepslessen.

Afbeelding
Groepslessen

Verhoog je slaagkansen, start tijdig!

Ook in de zomervakantie staan onze begeleiders klaar om jou de leerstof duidelijk en beknopt uit te leggen. Zij doen dit examengericht en in kleine groepjes. Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons. Dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het herexamen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer starten de lessen?

De eerste lessenreeksen starten in de week van 25 juli 2022. Je kan hieronder de planning terugvinden met de verschillende vakken en de correcte data erbij. Alle lessen zullen plaatsvinden tussen 25/07 en 18/08 zodat jullie ook nog voldoende tijd hebben om te studeren. Staat het vak dat jij wil volgen er meerdere keren tussen, dan kies je het moment dat het best past voor jou. Kan jij niet op onze aangegeven momenten, stuur ons dan even een mailtje en dan bekijken we met jou de mogelijkheden 

Welke vakken kan je volgen?

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy
  • Beschrijvende statistiek
  • Micro-economie
  • Macro-economie
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek I
  • Statistiek II

Faculteit Rechten

  • Algemene economie

Studieplekken

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen en bij onze partnerschool in het KA Antwerpen op de Rooseveltplaats. Het kantoor ligt 'naast' de universiteit en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het KA bevindt zich op de Rooseveltplaats, op 5 minuten van Centraal Station. 

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €600 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de laagste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepsles volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks vanaf de tweede reeks. 

Inschrijving proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen.

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit MOM
Internationale Betrekkingen
Faculteit Rechten