Groepslessen (UA)

Sinds deze week is het academiejaar opnieuw van start gegaan en wie weet zit jij de komende dagen in je eerste les algemene economie, accountancy, micro-economie, statistiek of wiskunde en begrijp je jammer genoeg niet veel van de vele bewijzen, grafieken en begrippen die de professoren gebruiken. Geen nood, aan de hand van onze groepslessen ben je in no time weer helemaal mee met de cursus en begrijp je als geen ander de moeilijke theoretische concepten en maken we elke les verschillende oefeningen om te controleren of je de leerstof ook echt begrijpt. In kleine groepjes krijg je namelijk bij ons de volledige cursus uitgelegd, waardoor er meer ruimte en tijd is voor jouw vragen en eventuele onduidelijkheden. We nemen je een heel semester mee doorheen de verschillende cursussen zodat jij met de beste slaagkansen richting het examen kan vertrekken. 

Afbeelding
Groepslessen

Verhoog je slaagkansen, start tijdig!

Doorheen het academiejaar staan onze begeleiders klaar om jou de leerstof duidelijk en beknopt uit te leggen. Zij doen dit examengericht en in kleine groepjes. Op die manier kunnen we interactief lesgeven en zijn we zeker dat jij volledig mee bent met de leerstof. Je krijgt al het cursusmateriaal van ons. Dit omvat slides (theorie), oefeningen en een uitgeschreven verbetersleutel. De vragen die je krijgt, zijn representatief voor het examen. Zo ga je alvast goed voorbereid naar het examen. Wil jij kennismaken met onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles.

Groepsles aan het goedkoopste tarief

Groepjes van maximaal 10 personen

Examen-georiënteerd

Uitleggen van de volledige leerstof

Les op wandelafstand van de universiteit

Interactieve lessen

Wanneer starten de lessen?

De lessenreeks gaat van start in de week van 10 oktober met een gratis proefles. Tijdens deze proefles kan je kijken of deze manier van lesgeven voor jou werkt en bevestigen om de lessenreeks nadien verder te volgen. Staat het vak dat jij wil volgen er meerdere keren tussen, dan kies je het moment dat het best past voor jou. Kan jij niet op onze aangegeven momenten, stuur ons dan even een mailtje en dan bekijken we met jou de mogelijkheden. 

Welke vakken kan je volgen?

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen

  • Accountancy
  • Inleiding tot de algemene economie
  • Micro-economie
  • Wiskundige methoden en technieken (SEW)
  • Wiskunde met bedrijfseconomische toepassingen (TEW)
  • Wiskunde met (bedrijfs)economische en technologische toepassingen (HI(B))

Faculteit Sociale Wetenschappen

  • Algemene economie
  • Statistiek I
  • Statistiek schakels

Studieplekken

Wij doen er alles aan om jou te helpen slagen! Zo krijg je de leerstof helemaal opnieuw uitgelegd. De focus ligt op inzichten, belangrijkste onderwerpen en examenvragen van de voorbije jaren. Vragen kan je tijdens de lessen stellen, maar onze begeleiders blijven ook na de lessen beschikbaar om individueel vragen te beantwoorden.

Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om te komen studeren op ons kantoor. Dit is een rustige omgeving waar je studeert met ondersteuning van onze begeleiders. Je studeert samen met studenten die hetzelfde vak studeren, zo kunnen jullie elkaar motiveren en samen streven naar het gemeenschappelijke doel: slagen. 

Praktische informatie

Locatie: De lessen worden gegeven in onze klaslokalen, gelegen op Kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Ons kantoor ligt naast de universiteit en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kostprijs: De kostprijs bedraagt tussen de €325 - €540 (incl. BTW) en is enerzijds afhankelijk van het vak dat je volgt en anderzijds het aantal vakken dat je volgt. We bieden kwalitatieve begeleidingen aan de laagste prijs in onze sector aan! Meer informatie hierover krijg je op onze gratis proefles.

Kortingen: Indien je meer dan één vak van de groepslessen volgt, krijg je 10% korting op elke lessenreeks vanaf de tweede reeks. 

Inschrijving proefles

Voor de lessen beperken we ons tot 10 studenten. Dit maakt het mogelijk om alle vragen te beantwoorden en om interactief en persoonsgericht te werken. Inschrijven voor de proefles kan je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Deze momenten zijn enkel voor de proefles, nadien zoeken we de groep een geschikt moment voor de verdere lessen. 

Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit Sociale Wetenschappen
Faculteit MOM
Internationale Betrekkingen