Studant’s Survival Gids - Kom het schooljaar goed door!

Geschreven door Marie Denissen | 27-10-2022
Bijles 2

Het schooljaar is ondertussen weer lekker op gang aan het komen. De brooddozen zijn gevuld en de wekkers gezet. De agenda’s beginnen al aardig vol te geraken en de eerste testen zijn gemaakt en verbeterd. Gingen ze niet zo goed? Of net wel en wil je die goede resultaten het hele schooljaar behouden? Dan kunnen wij je daarbij helpen!  Wie bij ons bijlessen en begeleiding komt volgen, kan sowieso uitgaan van 3 waardes die we bij Studant garanderen. Hoe overleef ik dit schooljaar? Lees vooral verder en ontdek hoe! 

 

Kwaliteit

Bij Studant garanderen we de kwaliteit van onze bijlessen. Onze lesgevers worden gescreend op zowel hun punten alsook op hun didactiek. Zo verzekeren we dat ze de lesinhoud niet alleen écht onder de knie hebben, maar ook dat ze het goed kunnen overbrengen en uitleggen. 

We kijken samen naar hoe we je het beste kunnen helpen. Heb je echt moeite met een specifiek vak zoals wiskunde of Frans? Dan krijg je een begeleider die een kei is in dat vak. Die staat dan klaar om al je vragen te beantwoorden, je lessen te herhalen en je verder te ondersteunen wat betreft huiswerk, testen, inzicht en vaardigheden. 

Heb je eerder moeite met planning, studeren in het algemeen, grote hoeveelheden verwerken, etc? Dan helpen we je verder met een algemenere begeleiding ‘studiemethode’. Op die manier spreek je zelf af met de begeleider wat je juist moeilijk vindt en krijg je ondersteuning bij het concentreren, studeren en herhalen. Met die orde en structuur vlieg je gegarandeerd door het huiswerk en de examens! 

Flexibiliteit

Je gaat naar school, en daarna heb je nog tekenacademie, voetbaltraining of dansles. Je dagen zijn goed gevuld en dat snappen we zeker. Daarom kies jij zelf waar, wanneer en hoelang je bijlessen volgt. Onze lesgevers zijn flexibel wat betreft de tijdstippen, duur en locaties van de begeleiding. Daarnaast hebben we actieve begeleiders over heel Vlaanderen, we zullen dus altijd iemand koppelen die in jouw buurt woont of studeert. Zo hoef je zelf geen extra verplaatsing te doen en kan je gewoon bijles aan huis krijgen of online. Woon of verblijf je in Antwerpen? Dan kan je ook bij ons terecht op kantoor, wij staan dan klaar met die extra boost voor je focus en productiviteit. 

Betaalbaarheid

Onderwijs, hobby’s… energie. De rekening telt snel op en bijscholing is vaak duur. Maar de juiste begeleiding, hulp en ondersteuning op maat van elke student vinden wij bij Studant té belangrijk. Daarom hanteren wij een zo laag mogelijk tarief waaraan we onze bijlessen aanbieden. Zo krijg je bijvoorbeeld ook op termijn de administratieve kost terug én verminderen we het tarief per uur wanneer je meer dan 6 uur bijlessen volgde van 30 naar 27 euro per uur. We houden dit bewust zo laag mogelijk, zodat we zeker zijn dat jullie beroep kunnen doen op onze begeleiders.

Timing is key

Wanneer het gaat over bijlessen starten kunnen we stellen “beter laat dan nooit”, maar wat nog beter zou zijn, is gewoon op tijd. Hoe sneller je aan de bel trekt bij ons, hoe beter wij kunnen helpen om een geschikte begeleider te vinden en hoe beter we op eventuele noden kunnen inspelen. Hoe vroeger je bijlessen aanvraagt, hoe meer begeleiders nog beschikbaar zullen zijn waarmee we je kunnen matchen. Op die manier kunnen we de begeleiding zo optimaal mogelijk afstellen naar de individuele noden van iedere student. Durf ook (op tijd) om hulp vragen. Wanneer je resultaten niet zijn wat je had gehoopt, betekent het nog niet dat er een probleem is. Er spelen vaak meerdere factoren mee in waarom je de punten haalt die je haalt en daar hebben we bij Studant zeker oog voor. Je kan bij ons altijd terecht voor een luisterend oor en een motiverende peptalk. We zeggen toch liever better safe than sorry wanneer het gaat over een schoolcarrière en kijken daarom graag mee hoe we ons steentje kunnen bijdragen.

Je bent nooit alleen

Kan je goed werken en maak je taken, papers, thesissen, etc. alsof het niets is? Ook dan kunnen we het beste van je tekstvaardigheden naar boven brengen door bv. een paperbegeleiding. Zo kan je je papers of schrijftaken laten nalezen door ons en ben je zeker van je structuur, opbouw en/of spelling. Zo heb je meteen wat extra feedback en verzeker je jezelf van een zo hoog mogelijk resultaat!

Heb je toch nog vragen voor ons, of wil je graag een beetje meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Stuur een mailtje naar info@studant.be of plan een vrijblijvend gesprek in!