Inschrijven digitale cursus

De digitale cursus bestaat uit de volledige leerstof van het KIW gedeelte opgenomen in korte kennisclips die studenten via zelfstudie zelf moeten verwerken. Ze plannen dit naar eigen voorkeur in hun eigen agenda. Je krijgt toegang tot de theoretische slides, de oefeningen en de oplossingen en hebt tevens ook toegang tot het digitale testplatform waar je kan toetsen hoe goed je de leerstof reeds kent. Door dit online pakket heb je de mogelijkheid om dit vrij in de eigen agenda in te plannen en vervolgens te verwerken. 

Het studiemateriaal zal na het vervolledigen van de inschrijving en betaling op het online dashboard terug te vinden zijn. 

Alle video's van KIW en GC

Interactieve voorbeeldoefeningen

1000 oefeningen
en oplossingen

Toegang tot digitaal vragenplatform

Online toetsen en examens om zelfstandig te maken

Digitale simulatieproef als generale oefening

Kostprijs

Je kan ervoor kiezen om de volledige cursus te volgen maar het is ook mogelijk om slechts enkele vakken aan te kopen. Je ontvangt een korting bij aankoop van de volledige cursus (500 euro). Hieronder vind je terug wat elk onderdeel kost: 

 • Biologie: 129 euro
 • Chemie: 129 euro
 • Fysica: 129 euro
 • Wiskunde: 129 euro
 • Clear en Vaardig: 89 euro

Ontvang dus maar liefst 106 euro korting bij het volgen van de volledige cursus! Onze digitale cursus is daarnaast ook de goedkoopste in de sector waardoor we ervoor zorgen dat jij voor een eerlijke prijs toegang krijgt tot een kwalitatieve voorbereiding! 

Er is ook de mogelijkheid om twee uitbreidingen toe te voegen aan de digitale cursus:

 • Kennistest: 30 euro. Hier testen we jouw basiskennis van het middelbaar en krijg je een beeld van de moeilijkere onderwerpen
 • Simulatieproef: 40 euro. Dit proefexamen bereidt jou voor op het toelatingsexamen arts, tandarts en dierenarts en wordt enkele weken ervoor afgenomen.

Voor wie is deze cursus aangeraden?

Uiteraard kan je zelf kiezen of je deze digitale cursus graag wil volgen maar hou er wel rekening mee dat we daar een zekere zelfstandigheid verwachten. We ondersteunen jou doorheen de volledige digitale cursus en geven je toegang tot alles wat je nodig hebt om zeker te slagen! De video's worden uitgelegd aan de hand van onze eigen samengestelde slides, die je kan gebruiken tijdens het studeren. Daarnaast krijg je telkens een voorbeeldoefening te zien en kan je nadien aan de slag met +1000 oefeningen, ingedeeld in verschillende reeksen.

We sommen hieronder even op wie de ideale studenten zijn om deze digitale cursus te volgen:

 • Studenten aan hogeschool of universiteit;
 • Studenten die zelfstandig kunnen werken;
 • Voor wie de wekelijkse verplaatsing te moeilijk is;
 • Zekere basiskennis is noodzakelijk.

Inschrijven voorbereidingscursus digital package

Informatie student
Adres
Informatie ouders
Cursus samenstellen
Type inschrijvinging
Wiskunde
Fysica
Chemie
Biologie
Communicatie en teksten

Ik wens ook volgende uitbreidingen toe te voegen aan het digitale pakket: