Over Studant

Studant vzw is een zeer jonge, dynamische maar ook sterk groeiende organisatie. Het initiatief wordt volledig gedragen door een groep van ondernemende studenten die zich dag in, dag uit inzetten voor dit initiatief. We streven ernaar studenten met studieproblemen, zowel uit het hoger als secundair onderwijs, zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Hoe we dit proberen te verwezenlijken, kan je lezen in onze missie en visie. Hieronder vind je een chronologisch overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in ons jong bestaan. 

Afbeelding
over ons

Oprichting Studant vzw

StudAnt vzw werd opgericht door vijf studenten van de universiteit of hogeschool. Ze hadden stuk voor stuk heel wat ervaring met het geven van bijles en besloten dat het tijd was voor vernieuwing in de ‘bijleswereld’. Na een hele zomer zwoegen en zweten, waren ze er op 9 september 2013 helemaal klaar voor! StudAnt vzw bestond officieel en was klaar voor hun eerste schooljaar! 

Ondersteuning Topsporters

Sinds 2018 staat Studant jonge topsporters met grote dromen bij. Naast topatleten in basketbal moeten ze ook goede resultaten kunnen voorleggen. In een samenwerking met het EA team ondersteunen we de Elite Athletes op academisch vlak om hun droom van een Amerikaanse scholarship, waar te maken. Door een goede opvolging van hun punten bieden wij hen de mogelijkheid om hun dromen na te jagen.

Nieuw kantoor

Na drie jaar in ons huidig kantoor is het alweer te klein. Daarom gingen we op zoek naar een nieuw kantoor in de buurt. We verhuizen 500m verder naar kipdorp 49, 2000 Antwerpen. Op ons nieuw kantoor beschikken we zowel over grote leslokalen voor groepslessen als over kleine leslokalen voor individuele begeleidingen.