Wat?

Eindwerken, scripties, thesissen of andere schoolgerelateerde documenten

Wie?

Gescreende begeleiders met een enorme passie voor taal

Wanneer?

Jij bepaalt je deadline, het kan ook in het weekend

Prijs

Vanaf €0,01 per woord

Hoeveel kost het om mijn thesis te laten nalezen?

Geef aan hoeveel woorden je exact wil laten nakijken en niet hoeveel woorden je document telt. Reken je bibliografie of delen die niet nagelezen moeten worden dus niet mee.

Op basis van wanneer je indient en wanneer je deadline is, wordt de prijs mee bepaald. Hoe langer de verbetertermijn, hoe goedkoper het wordt. Geef je een week op voorhand al aan wanneer je je afgewerkte versie instuurt, dan geniet je van een korting.

Layout check (optioneel)

Extra opties voor jouw thesis:

Richtprijs:

van tot

Korting: Het bedrag is incuslief % korting. Die krijg je omdat je nu al aangeeft wanneer we de thesis moeten nalezen.

Je krijgt je thesis terug tegen

Hoe bekom ik de exacte prijs?

Je kan de voorlopige prijs van je thesis zelf berekenen door gebruik te maken van onze tool. Die tool bepaalt de prijs op basis van de gekozen taal, het aantal woorden dat moet worden nagelezen en de termijn waarbinnen je je document gecorrigeerd terug wil. Om je precies te zeggen hoeveel je uiteindelijk zal betalen, vragen we je een voorlopige of afgewerkte versie van je thesis in te dienen zodat we een juiste prijsbepaling kunnen garanderen.

Ik wil mijn thesis graag laten nalezen!

Lay-out check

  • Inhoudstafel: Bepaal zelf de stijl van jouw titels en inhoudstafel. Wij plaatsen de titels zodat er automatisch een inhoudstafel kan gemaakt worden. Wil jij nog iets wijzigen, dan zal de inhoudstafel zich mee aanpassen.
  • Lijst tabellen en figuren: Zorg ervoor dat jouw afbeeldingen en tabellen een titel hebben. Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier gebeurt zodat er automatisch de nodige lijsten kunnen gemaakt worden.
  • Paginanummering: We plaatsen de paginanummers naargelang jouw richtlijnen. Standaard wordt de eerste pagina niet genummerd, alles tot aan de introductie in het Romeins genummerd om vervolgens de 'normale' paginanummering te starten. 
  • Consistente lay-out van paragrafen: Wil jij het op een bepaalde manier hebben uitgelijnd? Moeten paragrafen bij elkaar blijven staan? Moet de interlinie en/of paginamarges aangepast worden? Onze begeleiders brengen het voor jou allemaal in orde. 

Hoe zie ik mijn opmerkingen?

De begeleiders werken met track changes als ze rechtstreeks aanpassingen maken in je document. Je zal dus telkens kunnen zien wat de begeleider verandert en je zal de aanpassingen moeten aanvaarden. Bijkomende opmerkingen kunnen worden gemaakt door middel van ‘Opmerkingen’ in Word. Tot slot heb je persoonlijk contact met je begeleider, jullie kunnen dus ook steeds contact met elkaar opnemen om enkele opmerkingen te bespreken.

Wat houdt het nalezen in?

Onze begeleiders checken jouw tekst op spelling en grammatica. Ze kijken of je zinnen logisch aan elkaar hangen en je alinea’s elkaar logisch opvolgen. Ze hechten belang aan de helderheid van je tekst. Als er fundamentele opmerkingen zijn over de structuur van je tekst, zal de begeleider die meedelen door opmerkingen in Word of door jou rechtstreeks te contacteren. We lezen echter geen bibliografie of voetnoten na.