Studant laat je toe! (tot geneeskunde, dierengeneeskunde en tandheelkunde)

Geschreven door Marie Denissen | 21-09-2022
groepsles

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen maar wij bij Studant zijn al volop aan de slag met alle voorbereidingen voor de toelatingsexamens van Arts, Tandarts en sinds dit jaar ook voor het toelatingsexamen Dierenarts. Huh, nu al? Ja! Want wij helpen jou heel het schooljaar lang om je klaar te stomen voor een succesvol ingangsexamen 2023 en here’s how. 

Goed begonnen is half gewonnen

Met het voorbereidende traject bij Studant voor de toelatingsexamens geneeskunde, tandarts en dierenarts ga je alvast vliegend van start met een extra boost en ondersteuning doorheen het hele schooljaar. Da’s alvast goed begonnen want we stomen je klaar zodat je wanneer het zo ver is, vlot en zelfzeker kan antwoorden op vragen van alle onderdelen. We komen op verschillende dagen samen en overlopen alle thema’s die aan bod zullen komen. Hierbij bekijken we niet alleen louter theorie maar maken we ook al enkele oefeningen zodat je op je toelatingsexamen niet hoeft te twijfelen. In totaal krijg je 13 lesdagen les van ons en verdelen we dit over de verschillende vakken: 4 dagen fysica, 3 dagen chemie, 3 dagen wiskunde, 2 dagen biologie en 1 dag clear & vaardig. Meer informatie vind je hier!

Wist je dat je met het Studant-traject toegang krijgt tot wel meer dan 1000 oefeningen van alle onderdelen? Zo kan je ook thuis naar hartenlust oefenen! We maken er tijdens de lessen samen zodat je op de hoogte bent van de beste oplossingsstrategieën en je er nadien thuis mee aan de slag kan.

Great minds think alike

Bij onze voorbereidende workshops leer je al meteen like-minded mensen kennen met dezelfde dromen en ambities. Je kan dan ook samen het examen afleggen want een vertrouwd gezicht in de menigte zorgt al voor een heel pak minder stress! Ook onze begeleiders en coaches zijn studenten van de opleiding zelf, niemand beter dus om jou alle tips en tricks aan te leren voor een positief resultaat. Op die manier heb je ook al meteen dit jaar (en volgende jaren) een aanspreekpunt voor al je vragen en eventuele begeleiding.

Wist je dat je bij Studant voorbereid wordt op het toelatingsexamen geneeskunde, tandarts en dierenarts in kleinere groepjes van maximaal 10 personen? Op die manier is er genoeg ruimte voor al je vragen en antwoorden en ken je elkaar ook écht! Dus vergeet die overweldigende volle aula’s en klas, bij Studant doen we het gemoedelijk, grondig en staan we in direct contact met elkaar.

The road to success is paved with Studant

Maar liefst 71% van onze studenten die vorig jaar deelnamen aan het voorbereidend traject was meteen de eerste keer gunstig gerangschikt! Dat is geen toeval. We hebben verschillende trajecten die je volledig kan afstellen op jouw noden en behoeftes. Ons content package bereidt je voor op de volledige inhoud van het examen en voorziet voor alle thema’s zowel theoretische uitleg als voorbeeldoefeningen.

Heb je toch graag meer zekerheid en begeleiding één op één met een van onze coaches? Dan hebben we nog het coaching package. Hier zitten naast persoonlijke begeleiding qua timemanagement en planning ook nog workshops in waarmee je leert omgaan met stress en faalangst en motiveren onze coaches jou van dag één tot de dag van het examen. Met dit traject ben je al helemaal klaar en gewapend om succesvol te slagen voor het toelatingsexamen van geneeskunde, tandheelkunde of dierengeneeskunde!

Wist je dat je bij Studant ook je begeleiding voor de ingangsexamens volledig zelf kan samenstellen? Als je al sterk in je schoenen staat en slechts hulp nodig hebt bij een of meer van de onderdelen, bieden we nog een customised package aan. Hier kan je je verschillende onderdelen volledig zelf kiezen en combineren. Voor ieders wat wils dus!

Toelatingsexamen dierengeneeskunde, wasda?

Wie volgend schooljaar wil starten aan een opleiding voor dierengeneeskunde zal voortaan ook moeten slagen voor een ingangsexamen. Net zoals bij de opleidingen geneeskunde en tandheelkunde zullen vanaf 2023 enkel de 240 beste studenten mogen starten. Ben je al aan het duizelen? Dat hoeft niet want bij Studant helpen we je even vlot slagen voor elk toelatingsexamen. Daarbij is de algemene kennis waarover je zal moeten beschikken grotendeels dezelfde als die voor de toegangsexamens geneeskunde en tandarts. Geen nood dus want we weten van aanpak en zoeken ook samen met jou naar hoe we je het beste helpen.

Nog niet overtuigd?

Klinkt het allemaal wel goed, maar ben je toch nog niet zeker? Schrijf je dan alvast in voor een van onze infosessies! Die zijn helemaal gratis en vinden plaats op verschillende dagen en tijdstippen in de maand oktober.

Inschrijven voor de vrijblijvende infosessies over de toelatingsexamens geneeskunde, tandarts en dierengeneeskunde doe je via de knop hieronder! Op die manier ben je volledig geïnformeerd en zijn al je eerste vragen alvast beantwoord. Heb je er nog? Stel ze ons gerust!