Corona Update: online lessen via livestream!

Het coronavirus stelt ons elke dag voor ongeziene uitdagingen! Als organisatie is het onze plicht om steeds de veiligheid en gezondheid van zowel onze begeleiders als studenten in het achterhoofd te houden. Na overleg is er daarom beslist om onze fysieke lessen volledig te vervangen door online 'groepslessen'!

Hoe werkt dit nu concreet?

De begeleiders kregen allemaal speciale audio- en videoapparatuur zodat zij van thuis uit kunnen livestreamen. Zo kregen ze allemaal externe touchscreen monitoren waarop ze notities kunnen maken en deze live kunnen delen met de studenten. Studenten kunnen vragen stellen via hun microfoon of de chatfunctie zodat begeleiders hierop meteen kunnen inspelen. Dit is gezien de omstandigheden de best mogelijke oplossing om al onze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het ingangsexamen. 

Wil jij meer informatie over de online mogelijkheden om jou voor te bereiden op het ingangsexamen arts en tandarts? Aarzel dan niet om ons te contacteren

 

Onze infosessie helpt jou door de bomen het bos te zien! Nadat je weet aan welk avontuur je begint, krijg je bij de start van een schooljaar een kennistest van ons. Die geeft aan waar jouw sterktes en zwaktes liggen. De resultaten van de kennistest worden gebruikt om een gepersonaliseerd programma op te stellen dat jouw slaagkansen voor de toelatingsproef maximaliseert.

 

Dankzij Studant kan ik nu starten aan de richting geneeskunde! Het waren supertoffe begeleiders die de leerstof duidelijk en helder hebben uitgelegd. Het was leuk dat ze zelf de richting studeren en dat we altijd bij hen terecht konden voor vragen. Door in groep de lessen te volgen konden we elkaar motiveren en stimuleren om te blijven te studeren! Absoluut een geslaagde ervaring en een enorme merci voor het volledige team!

Julie (18 jaar), Beveren

 

Wie zijn onze begeleiders?

Onze infosessies en voorbereidingscursus worden gegeven door studenten geneeskunde, die ervaringsdeskundigen zijn op elk vlak van het toelatingsexamen arts en tandarts. Ze namen niet alleen zelf deel, maar ze hebben ook de voorbije jaren al talloze studenten helpen slagen voor het ingangsexamen geneeskunde. Verder kunnen ze jou ook vertellen over hun ervaring met de richting zelf.

De begeleiders kijken er alvast naar uit om jou te helpen bij de toelatingsproef! Zij zullen met het nodige enthousiasme jou de leerstof uitleggen en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij hebben maar één missie: jou helpen slagen op de toelatingsproef arts en tandarts!